En ny plats

Ni minns väl när jag berättade om fritidshuset jag byggt på mina föräldrars tomt? Den har varit ett bra ställe för allt jag gör på min blogg. Jag har kunnat jobba ostört och jag har trivts. Men det är dags för något nytt. Jag är en vuxen person som arbetar med digital marknadsföring – jag borde inte bo hemma hos mina föräldrar. Så nu har jag skaffat mig en egen lägenhet, så fort det är färdigt tar jag mitt pick och pack och flyttar! Att få den här chansen att flytta känns så bra och lite “Äntligen!”, som jag har önskat och jagat efter nytt boende. Jag ser nu  fram emot en flytt från Malmö till Göteborg och med inom kort att bli Göteborgsbo. Göteborg är en stad där webben och fotbollen blomstrar – jag kommer passa in. Jag har nämligen fått ett jobb som är mitt i centrala stan. Så nu tar jag steget och flyttar hemifrån, från Malmö! Stort tack till flyttfirman Crown – flyttfirmamalmo.se – för hjälpen med flytten i Malmö, vidare till Västkusten. Hur skulle vi lösa en flytt utan er? Det hade helt enkelt inte gått. Tack återigen!

/ Er Simon